Wie zijn wij - The Project Company BVThe Project Company BV

Wie zijn wij

Wie zijn wij
The Project Company BV detacheert professionals op HBO en academisch niveau met een specialisatie binnen de IT / Engineering sector

De essentie van ons werk is ‘de juiste professional op de juiste plaats binnen de juiste organisatie’. The Project Company BV gelooft in een persoonlijke touch, in elkaar kennen. Niet voor niets nemen de consultants regelmatig een kijkje in de keuken van opdrachtgevers. Hierdoor zijn zij in staat om zich in te leven in de behoeften van zowel de opdrachtgever alsook de professional. Onze IT / Engineering specialisten worden ingezet op het gebied van software ontwikkeling, organisatie, infrastructuur of applicaties. Dit gebeurt samen met opdrachtgevers in verschillende branches. The Project Company BV onderscheidt zich met name door de professionaliteit van zijn medewerkers, een grote flexibiliteit en een snelle responstijd in combinatie met scherpe tarieven. Professionaliteit, enthousiasme en gedrevenheid zijn kernwaarden van onze organisatie. Ons kantoor is gevestigd op Strijp-S in het centrum van Eindhoven. Wij werken vanuit de Apparatenfabriek, het inmiddels 60 jaar oude Philips monument, voor zowel regionale- als landelijke opdrachtgevers.

Klanten die streven naar een ultieme IT / Technologie organisatie, zijn bij The Project Company BV aan het juiste adres. The Project Company BV, uw IT / Technology partner, levert ultieme tevredenheid en technologische kennis aansluitend op de markt. Wij streven er naar onze intensieve en hechte klantrelaties op en uit te bouwen, zodat wij proactief kansen kunnen signaleren en daarmee u als klant optimaal kunnen helpen bij het realiseren van uw doelstellingen.

Maatschappelijk gezien draagt The Project Company BV bij aan de ‘innovatiekracht van Nederland’. Gevestigd in het hart van de Brainport regio zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers hun doelstellingen kunnen verwezenlijken.

Meer weten?

Voor meer informatie of een prijsopgaaf kunt u contact met ons opnemen via 040-236 75 36 of per email info@projectcompany.nl